Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Frankfurti leves

Frankfurti leves

(0)
82 perc
Közepes

Hozzávalók

4

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
10  g
MAGGI Marhahúsleves-kocka
100  g
Frankfurter, hús és baromfi, főzve, grillezve
40  g
Marha, füstölt, szalonna, nyers vagy nem hőkezelt
1 
vöröshagyma
4  gerezd
fokhagyma
0.5 
Paprika, édes, piros, nyers
0.5 
paradicsom
1.5  csésze
Paradicsom, passzírozott, konzerv
1  tk
édes őrölt pirospaprika
1  tk
mustármag
400  g
kelkáposzta
3  ek
tejföl
200  g
főzni való burgonya
0.5  ek
finomliszt
1  ek
étolaj
5  g
feketebors
1  tk
Fűszerek, kömény mag
14  dl
víz
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
31.1 g
Energia
308 kcal
Zsír
17.1 g
Fehérje
12.2 g
Telített zsírok
5.1 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

82 perc
  • Virsliszeletelés

    3 perc
    Szeleteld fel a virslit.
  • Zöldségek és szalonna felkockázása

    5 perc
    Kockázd fel a vöröshagymát, a paradicsomot, a paprikát, a káposztát és a szalonnát.
  • Virsli pirítása

    7 perc
    Pirítsd le a szeletelt virslit forró olajban, és tedd félre.
  • Szalonna pirítása

    10 perc
    A kockára vágott szalonnát pirítsd, amíg ropogós nem lesz, majd add hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot a paradicsompürével.
  • Fűszerpaprikás főzés

    30 perc
    Adj hozzá egy kis vizet, szórd meg fűszerpaprikával, keverd meg, és főzd egy kis vízzel fél órán keresztül, fűszerezd majoránnával, köménnyel és borssal.
  • Leves készítése

    15 perc
    Adj hozzá 1,5 liter forró vizet, a Maggi Marhahúsleves-kockákat és a kockára vágott burgonyát.
  • Káposzta hozzáadása

    2 perc
    Ha a burgonya félig megfőtt, add hozzá a kockára aprított káposztát.
  • Habarás készítése

    5 perc
    A tejfölhöz add hozzá a lisztet és kevés hideg vizet, majd keverd homogén állagúra. Adj hozzá egy keveset a leves főzővizéből a hőkiegyenlítés céljából, majd a keveréket lassan öntsd vissza a leveshez.
  • Virsli hozzáadása

    5 perc
    Add hozzá a virslit, és forrald fel. Pár perc forralás után tálalhatjuk is a levest.
Frankfurti leves

Virsliszeletelés 9

Szeleteld fel a virslit.

Frankfurti leves

Zöldségek és szalonna felkockázása 9

Zöldségek és szalonna felkockázása

Kockázd fel a vöröshagymát, a paradicsomot, a paprikát, a káposztát és a szalonnát.

Frankfurti leves

Virsli pirítása 9

Virsli pirítása

Pirítsd le a szeletelt virslit forró olajban, és tedd félre.

Frankfurti leves

Szalonna pirítása 9

Szalonna pirítása Szalonna pirítása

A kockára vágott szalonnát pirítsd, amíg ropogós nem lesz, majd add hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot a paradicsompürével.

Frankfurti leves

Fűszerpaprikás főzés 9

Fűszerpaprikás főzés Fűszerpaprikás főzés

Adj hozzá egy kis vizet, szórd meg fűszerpaprikával, keverd meg, és főzd egy kis vízzel fél órán keresztül, fűszerezd majoránnával, köménnyel és borssal.

Frankfurti leves

Leves készítése 9

Leves készítése Leves készítése

Adj hozzá 1,5 liter forró vizet, a Maggi Marhahúsleves-kockákat és a kockára vágott burgonyát.

Frankfurti leves

Káposzta hozzáadása 9

Káposzta hozzáadása Káposzta hozzáadása

Ha a burgonya félig megfőtt, add hozzá a kockára aprított káposztát.

Frankfurti leves

Habarás készítése 9

Habarás készítése Habarás készítése

A tejfölhöz add hozzá a lisztet és kevés hideg vizet, majd keverd homogén állagúra. Adj hozzá egy keveset a leves főzővizéből a hőkiegyenlítés céljából, majd a keveréket lassan öntsd vissza a leveshez.

Frankfurti leves

Virsli hozzáadása 9

Virsli hozzáadása Virsli hozzáadása

Add hozzá a virslit, és forrald fel. Pár perc forralás után tálalhatjuk is a levest.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
1 + 5 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Forró
  • Helyi
  • Inspiriences
  • Leves
  • Leves
  • magyar konyha
  • Rostforrás
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET